Alkyoni Rooms – Agistri

Η κουζίνα του ξενοδοχείου Αλκυώνι λειτουργεί από το 1982 και κατά καιρούς έχει αποσπάσει ευνοικά σχόλια από εφημερίδες και περιοδικά (New York Times, Guardian, Athens Niews, Ελευθεροτυπία κ.λ.π). 

Βασίζεται κυρίως στην Ελληνική κουζίνα. Το φρέσκο ψαρι,τα ζουμερά κρέατα και η τούρκικης επιρροής μεζέδες αποτελούν τις σπεσιαλιτέ του μαγαζιού. Η κουζίνα εναλάσσετε καθημερινά με τρία - τέσσερα μαγειρευτά πιάτα.

Εστιατόριο
Εστιατόριο
Εστιατόριο
Εστιατόριο