Alkyoni Rooms – Agistri

Η κουζίνα του ξενοδοχείου Αλκυώνη λειτουργεί από το 1982 και κατά καιρούς έχει αποσπάσει ευνοϊκά σχόλια από εφημερίδες και περιοδικά (New York Times, Guardian, Athens Niews, Ελευθεροτυπία κ.λ.π). 

Βασίζεται κυρίως στην Ελληνική κουζίνα. Το φρέσκο ψάρι, τα ζουμερά κρέατα και οι τούρκικης επιρροής μεζέδες αποτελούν τις σπεσιαλιτέ του μαγαζιού. Η κουζίνα εναλλάσσεται καθημερινά με τρία - τέσσερα μαγειρευτά πιάτα.

Εστιατόριο
Εστιατόριο
Εστιατόριο
Εστιατόριο
Εστιατόριο
Εστιατόριο