Alkyoni Rooms – Agistri

Περιεχόμενα

1. Κρατήσεις
2. Προκαταβολές
3. Πολιτική ακυρώσεων
4. Άφιξη/Αναχώρηση
5. Παιδιά και επιπλέον κρεβάτια
6. Κατοικίδια
7. Φθορές δωματίου
8. Κάπνισμα
9. Ανωτέρα Βία
10. Απώλεια προσωπικών αντικειμένων
11. Εφαρμοστέο Δίκαιο

1. Κρατήσεις

Πραγματοποιώντας μια κράτηση, δηλώνετε πλήρη γνώση και αποδοχή των πολιτικών διαμονής, κρατήσεων, πληρωμής και ακύρωσης του ξενοδοχείου.

Οι αναρτημένες τιμές συμπεριλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους, είναι σε ευρώ, ανά διανυκτέρευση και δεν συμπεριλαμβάνουν πρωινό.

2. Προκαταβολές

Για να επιβεβαιωθεί μια κράτηση, απαραίτητη είναι η προκαταβολή μέσω τραπεζικής κατάθεσης σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς που βρίσκονται αναρτημένοι στον ιστότοπό μας.
Αποδεικτικό αντίγραφο αυτής της συναλλαγής πρέπει να σταλεί στο email μας.

Η κατάθεση της προκαταβολής και η αποστολή του αντίστοιχου αποδεικτικού πρέπει να γίνεται εντός του χρονικού διαστήματος που ορίζεται από τον υπεύθυνο κρατήσεων του ξενοδοχείου και σας γνωστοποιείται έπειτα από την υποβολή της φόρμας κρατήσεως στον ιστότοπό μας.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση που η διεύθυνση δεν ενημερωθεί για την κράτηση ή δεν κατατεθεί προκαταβολή συνοδευόμενη από την αποστολή του αντίστοιχου αποδεικτικού, το ξενοδοχείο έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την κράτηση χωρίς περαιτέρω ενημέρωση.

Κρατήσεις 1-7 ημερών:
Για κρατήσεις έως και 7 ημερών απαιτείται προκαταβολή 50% του συνολικού ποσού της κράτησης για την επιβεβαίωση της.

Κρατήσεις 8-30 ημερών:
Για κρατήσεις έως και 30 ημερών απαιτείται προκαταβολή 30% του συνολικού ποσού της κράτησης για την επιβεβαίωση της.

3. Πολιτική Ακυρώσεων

Η διεύθυνση του καταλύματος παρακαλεί τους πελάτες να ενημερώνουν το συντομότερο δυνατό και γραπτώς στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο για τυχόν αλλαγές ή ακυρώσεις σχετικά με την κράτηση τους.

>> Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σε διάστημα μεγαλύτερο των 29 ημερών από την προγραμματισμένη άφιξη (check in) δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση και η προκαταβολή επιστρέφεται (πέραν των 15 ευρώ που χρεώνονται ως φόρος για τυχόν προμήθειες κτλ.).

>> Για ακυρώσεις κρατήσεων σε διάστημα μικρότερο των 30 ημερών και έως 7 ημερών πριν την προγραμματισμένη άφιξη (check in), ο πελάτης χρεώνεται το 50% της προκαταβολής που έχει καταθέσει. Το υπόλοιπο 50% επιστρέφεται.

>> Σε περίπτωση ακύρωσης κρατήσεων σε διάστημα μικρότερο των 7 ημερών από την προγραμματισμένη άφιξη ή μη εμφάνισης στο ξενοδοχείο θα δεσμεύεται το 100% της προκαταβολής που έχει κατατεθεί.

Ακυρώσεις εν μέσω της πανδημίας COVID-19
Σε περίπτωση που κυβερνητικές αποφάσεις σχετικά με την πανδημία απαγορεύουν ή περιορίζουν την ελεύθερη μετακίνηση ή τη δυνατότητα εισόδου στην χώρα, και επομένως είστε αναγκασμένοι να ακυρώσετε την κράτηση σας, θα σας επιστραφεί το 100% της προκαταβολής (δεσμεύονται μόνο τυχόν τραπεζικές προμήθειες που επιβαρύνουν το κατάλυμά μας).

4. Άφιξη / Αναχώρηση

Κατά την άφιξη σας στο κατάλυμά μας θα πρέπει να έχετε την ταυτότητά ή το διαβατήριό σας, καθώς και ηλεκτρονικό αποδεικτικό ή αντίτυπο με την επιβεβαίωση της κράτησής σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας.

Οι ώρες άφιξης και αναχώρησης, εκτός αν έχει συμφωνηθεί κάτι άλλο, είναι οι εξής:
Άφιξη (check in): 14:00 ή αργότερα
Αναχώρηση (check out): 11:30

Το ενδεχόμενο παράτασης της ώρας αναχώρησής σας μετά τις 11:30 εξαρτάται την πληρότητα του ξενοδοχείου και υπόκειται σε επιπρόσθετη χρέωση ως εξής:
>> Check out έως τις 14:30 με κόστος 15 ευρώ
>> Check out από 14:30 έως 20:00 με κόστος 30 ευρώ.
>> Για αναχωρήσεις μετά τις 20:00 ο πελάτης θα χρεώνεται το 100% του αντιτίμου της ημερήσιας χρέωσης.

5. Παιδιά και επιπλέον κρεβάτια

Παιδιά κάτω τον 5 ετών διαμένουν χωρίς επιπλέον χρέωση με την προϋπόθεση ότι φιλοξενούνται στα κρεβάτια των γονέων ή κηδεμόνων τους.

Παρκοκρέβατο παρέχεται χωρίς επιπλέον χρέωση κατόπιν ενημέρωσης ή αιτήματος στην σχετική φόρμα κράτησης.

Παιδιά άνω των 5 ετών και έως 12 ετών χρεώνονται με 50% της αντίστοιχης τιμής των ενηλίκων.

Επιπλέον κρεβάτια (ράντσα), εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, χρεώνονται με επιπλέον κόστος 15 ευρώ ανά κρεβάτι.

6. Κατοικίδια

Το ξενοδοχείο μας δέχεται κατοικίδια ζώα κατόπιν σχετικής ενημέρωσης εφόσον τηρούνται οι παρακάτω όροι:

Όλα τα κατοικίδια πρέπει να είναι δεμένα ή στα κλουβιά μεταφοράς τους όταν βρίσκονται στους κοινόχρηστους χώρους του καταλύματός μας.

Τα κατοικίδια δεν πρέπει να αφήνονται μόνα τους εντός των δωματίων.

Παρακαλώ δείξτε κατανόηση στην περίπτωση που, εάν κάποιο κατοικίδιο προκαλεί δικαιολογημένη ενόχληση σε κάποιον πελάτη του καταλύματός, η διεύθυνση αναγκαστεί να αρνηθεί περεταίρω διαμονή του κατοικίδιού σας.

7. Φθορές Δωματίου

Στην περίπτωση φθοράς δωματίου η άλλης περιουσίας του καταλύματός μας, η διεύθυνση έχει το δικαίωμα να προβεί σε χρέωση της ζημιάς που υπέστη.

Η διεύθυνση θα απαιτήσει την άμεση καταβολή του ποσού της ζημιάς που υπέστη από τον πελάτη, διαφορετικά επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός του.

8. Πολιτική καπνίσματος

Το κάπνισμα απαγορεύεται εντός των δωματίων μας καθώς και σε όλους τους κοινόχρηστους κλειστούς χώρους του ξενοδοχείου.

9. Ανωτέρα Βία

Το κατάλυμά μας δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη στην περίπτωση που δεν μπορεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του προς τον πελάτη, ολικά η μερικά, λόγω περιπτώσεων ανωτέρας βίας (ενδεικτικά απεργίες, πυρκαγιά, πλημμύρες, τρομοκρατικές ενέργειες κλπ.)

10. Απώλεια Προσωπικών Αντικειμένων

Κάθε πελάτης είναι υπεύθυνος καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στο κατάλυμά μας για τη φύλαξη των προσωπικών ή/και πολυτίμων ειδών του.

Το κατάλυμα δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απώλεια ή καταστροφή τους.

Για τα λοιπά αντικείμενα που φέρει μαζί του στο ξενοδοχείο κάθε πελάτης, το κατάλυμα απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη αν η ζημιά ή η απώλεια οφείλεται σε δική του αμέλεια η των προσώπων που διαμένουν μαζί του, τον επισκέπτονται η βρίσκονται στην υπηρεσία του.

Επιπλέον, το κατάλυμα δεν φέρει ευθύνη εάν η απώλεια ή καταστροφή οφείλεται σε ανωτέρα βία (σεισμός, πυρκαγιά κλπ.) ή στην ιδιάζουσα φύση του αντικειμένου.

11. Εφαρμοστέο Δίκαιο

Οι παρόντες όροι διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και αρμόδια αρχή για την επίλυση κάθε τυχόν διαφοράς που ανακύπτει από αυτούς είναι αποκλειστικά τα δικαστήρια.